Aktuálně

Předání daru do Albertina Žamberk

16.5.2022

Jsme moc rádi, že stejně jako v loňském roce, tak i letos jsme mohli uskutečnit sportovní výzvu pro naše zaměstnance "Na čerstvém vzduchu pro dobrou věc", která proběhle během ledna a února 2022.

V rámci této výzvy jsme jako firma mohli opět podpořit ALBERTINUM, odborný léčebný ústav, Žamberk a to částkou 64.000,-Kč. Peníze šly na potřebné vybavení nově vzniklého oddělení paliativní a hospicové péče. Konkrétně se jednalo o oxymetr, tonometr a noční stolky na pokoje pacientů.
Proběhla také repase 3 ks čističek vzduchu Sense Antiviro+ od firmy Sense Vital Air, které vyrábíme u nás v Bühler CZ - Žamberk. Čističky jsou velkým pomocníkem při čištění a úpravě vzduchu na jednotlivých odděleních, kde se v minulosti pečovalo o pacienty s onemocněním COVID-19 a dále o pacienty s postcovidovými potížemi, v čekárnách a ordinacích místních ambulancí.


Předání daru se uskutečnilo v pátek 6. května 2022 odpoledne v prostorách nového oddělení za přítomnosti obou ředitelů, Ing. Rudolfa Bulíčka a Ing. Jiřího Appeltauera a dalších zaměstnanců. Prostředí nově vzniklého oddělení je velice přátelské, osobní a personál milých sestřiček je ukázkový. Panuje tam moc příjemná atmosféra a to je to nejdůležitější.
Na oplátku jako poděkování nám předal pan ředitel Bulíček 15 poukazů na masáže, které budou rozděleny nejlepším sportovcům, kteří se zasadili o získání největšího počtu kilometrů.
Velice si vážíme této vzájemné spolupráce a jsme rádi, že můžeme pomáhat, kde je to potřeba.

Poděkování patří všem našim zaměstnancům, kteří se do výzvy zapojili.