Aktuálně

Motivační setkání pro lídry

13.2.2024

V úterý 23. ledna 2024 jsme pořádali první týmovou akci v KINO Žamberk. Jednalo se o motivační setkání pro naše manažery, vedoucí pracovníky a lidi s budoucím možným potenciálem k vedení ostatních lidí.

Pan ředitel chtěl našim lidem předat své myšlenky o úspěšném týmu, o tom, jak se chová úspěšný tým. Zároveň si užít trochu zábavy, naučit se něco nového a nechat se inspirovat.

Hlavním bodem programu bylo ale promítnutí filmu „Invictus“ – Neporažený. Tento americký film natočený Clintem Eastwoodem byl podle skutečné události a odráží život Nelsona Mandely, bývalého prezidenta Jihoafrické republiky, který se během svého života snažil sjednotit zemi. Dělal to prostřednictvím populárního sportu ragby, kdy za pomoci kapitána Francoise Pienaara chtěl vyhrát mistrovství světa, ale zároveň i spojit celý národ, vrátit mu hrdost a vlastní hodnoty, což se mu dokonale podařilo.
Samozřejmě jsme si připravili i malé překvapení pro pana ředitele a všechny naše kolegy, kdy jsme s manažery secvičili něco jako „haka“, když mluvíme o ragby, což v našem pojetí byl motivační pokřik našich manažerů. Myslím, že se to moc povedlo, pobavili jsme se a překvapení splnilo také svůj účel.

Děkuji všem kolegům, kteří se zúčastnili za to, že využili pozvání a přišli, užili si s námi příjemný večer a snad si každý odnesl něco, co ho inspirovalo nebo co by chtěl zlepšit při své komunikaci s druhými lidmi. Děkuji také za bezvadnou organizaci panu Kubelkovi z divadla, vše bylo perfektní.