Aktuálně

Den otevřených dveří s oslavou výročí 10 let

14.6.2022

V sobotu 11. června 2022 se opět po čtyřech letech otevřely brány naší firmy veřejnosti a mohli jsme uspořádat Den otevřených dveří.

S tím souvisela i páteční návštěva nejvyššího vedení firmy Bühler ze Švýcarska, kdy jsme je mohli přivítat v naší nádherné a čisté firmě. S hrdostí jsme je mohli provázet naší firmou, kde se prezentovali naši spolupracovníci, kteří to zvládli na výbornou.

Den otevřených dveří s podtitulem „10 let s vámi“ byla opravdu velká firemní oslava kde jsme chtěli prezentovat naši práci a naše výsledky. Opět jsme se odprezentovali jako čistá, dobře fungující a zdravá firma, která je založena na kvalifikovaných a šikovných lidech, které jejich práce baví a těší. A to se nám opravdu podařilo.
Oficiálně jsme otevírali v 9:00 hod., ale již od 8:00 hod. byli pozváni ředitelem firmy naši bývalí spolupracovníci, kteří jsou již v penzi, aby si přišli prohlédnout, jak se firma vyvíjí. Sešlo se jich u nás opravdu velké množství a nešetřili chválou. Po letech si mohli opět zavzpomínat na svá pracovní léta, a to je vždy moc důležité. Našich bývalých spolupracovníků – penzistů si moc považujeme.


Již od rána chodili návštěvníci s nadšením. U vchodu se každý zapsal a naše kolegyně daly každému návštěvníkovi tašku s tužkou a programem na celý den. Pro děti jsme měli připravené balónky a něco sladkého. Tentokrát si návštěvníci danou trasu procházeli sami svým tempem a po trase bylo možné se ptát našich kolegů, pokud je cokoli zajímalo. Mohli si tak prohlédnou výrobní halu obrobny, plechovou výrobu, vč. svařovny a lakovny a pochůzku zakončili v montážní hale, kde bylo připraveno mnoho zábavných atrakcí jak pro děti, tak i pro dospělé.

Samozřejmě nechyběl ani salónek pro speciální hosty, kterých se ujal sám pan ředitel.
Návštěvníci si mohli vyzkoušet například 9D kino, VR chodící plošinu, letecký simulátor, laserovou střelnici, racing VR simulátor, elektro vozítka, robotické hračky, stolní mega tablety, projekční atrakce a plno dalšího. Celou akci moderoval známý moderátor, herec a bavič Michal Kavalčík, který je známý pod přezdívkou Ruda z Ostravy, který byl mimochodem úžasný.

Neskutečné bylo i vystoupení krásných vzdušných akrobatek, které své umění předváděly na závěsných šálách a kostce. A v neposlední řadě vše doplnila kapela O5 a Radeček, která měla své hodinové vystoupení, na které přišlo opravdu hodně lidí. Své aktivity mělo zajištěno i místní středisko volného času ANIMO a TKAC Technologický klub Albrechtice.


Samozřejmě byly poslední dny hektické s vysokým pracovním nasazením, aby bylo vše dokonalé. V Bühleru jsme všichni jeden velký tým, v němž je každý významný a všem patří velké poděkování za práci, píli, ochotu, trpělivost a loajalitu.

V tuto slunečnou letní sobotu navštívilo naši firmu 2066 lidí. Bylo krásné vidět, jak jsou všechny naše provozy zaplněné zájmem, dobrou náladou, pozitivním uznáním a dětským smíchem. A to byla pro nás ta největší odměna, že jsme si celý den užili a každý si přišel na své.

Velký významný den naší firmy jsme si náležitě užili a důstojně oslavili.

Jana Škopová, 14. června 2022